Eerst de regen en dan de zon - Reisverslag uit Blankenberge, België van Charlottensteven Deschoolmeesterdenys - WaarBenJij.nu Eerst de regen en dan de zon - Reisverslag uit Blankenberge, België van Charlottensteven Deschoolmeesterdenys - WaarBenJij.nu

Eerst de regen en dan de zon

Door: Charlottensteven

Blijf op de hoogte en volg Charlottensteven

15 September 2011 | België, Blankenberge

Na heel wat gedoe omtrent een "eindwerk zonder einde" en een kredietkaart met een veel te vroeg einde denken we dat we klaar zijn om te vertrekken. Het thesisprobleem geraakt stilletjesaan opgelost en met een beetje geluk geraakt ook dat kaartenprobleem opgelost tegen dat we in New York zijn.(Dankjewel Ruben !!) Soit, we bekijken alles positief. Liever eerst de regen en dan de zon dan omgekeerd.
Deze ochtend afscheid gaan nemen in de Lijsterbeslaan (schooltje Steven. Een aantal foto's hiervan staan alvast op onze albumsite (https://picasaweb.google.com/106848438480431269504) waar we (als alles meezit) geregeld onze foto's op zullen droppen.
Onze rugzakken zijn gemaakt. Straks nog een laatste prik tegen de hondsdolheid. Daarna misschien nog een beetje slapen en dan wachten tot ons professioneel uitzwaaiteam ons komt ophalen. Montreal, we zijn op komst....