Hallo Lijsterbeslaan - Reisverslag uit Yermo, Verenigde Staten van Charlottensteven Deschoolmeesterdenys - WaarBenJij.nu Hallo Lijsterbeslaan - Reisverslag uit Yermo, Verenigde Staten van Charlottensteven Deschoolmeesterdenys - WaarBenJij.nu

Hallo Lijsterbeslaan

Door: Charlottensteven

Blijf op de hoogte en volg Charlottensteven

08 November 2011 | Verenigde Staten, Yermo

Hallo iedereen van de Lijsterbeslaan

we vinden het supertof dat we al zoveel reacties van jullie hebbben gekregen. Het is altijd leuk te weten dat er mensen op het thuisfront zijn die achter je staan. Uit de vele reacties konden we afleiden dat jullie ons ook graag nog eens 'live' zouden willen zien. Ondanks het tijdsverschil van 9 uur zien we het zeker zitten om eens met jullie via het internet te praten. We willen zelfs gerust 's nachts hiervoor eens opstaan! Morgen trekken we voor drie dagen naar Las Vegas waar het leven zich vooral 's nachts afspeelt dus dan wordt skypen wat moeilijk. Zou dit voor jullie lukken op maandagmiddag (en dus maandagochtend heel vroeg voor ons)? Indien dit niet zou passen dan kunnen we natuurlijk nog steeds uitkijken voor een andere datum. Laat gerust iets weten (vooral hoe laat het voor jullie past) en dan doen we alles opdat dit zou lukken.

Vele groeten en nog eens bedankt voor alle fijne reacties!

Meester Steven & Charlotte

• 08 November 2011 - 21:00

Hilde:

Charlotte en Steven,
    boeiend jullie verhalen! Zalig om te lezen... Zou er af en toe eens willen bij zijn. De vliegreis is er iets te veel aan, hm... Anders stond ik daar al lang eens!
    Oostende is ook fantastisch! De zee gaat nog steeds op en af. Soms lijkt ze een meer, soms bruisende golven! En dan die zonsondergangen in de herfst. Nog nooit waren ze zo mooi!!! Nog geen zin om terug te komen??? Grapje!!! Groetjes!!! Hilde en co

• 14 November 2011 - 07:24

Andres:

Dag meester Steven,
    We hebben al veel aan jou gedacht en volgen jouw mooie reis vanop afstand. Gisteren hebben we zelfs getoost op jou met ons zelfgemaakte biertje. Mijn papa vond het zelfs een pittig biertje en nee, hij heeft niet op de pot gezeten (je had daarvoor gewaarschuwd). Nog veel plezier en groetjes aan Charlotte!
    Groetjes uit Oostende
    Andres

• 17 November 2011 - 07:18

Meester Bram:

Hoihoi

we waren er hoor maandag! Jullie niet precies..., misschien hadden we niet duidelijk genoeg afgesproken of kwam er iets tussen. We proberen het nog eens hé!

groetjes